Ik ben Jolande Rommens-Musquetier en ik ben eigenaresse van Minerva Counseling in Breda. Ik werk als psychosociaal therapeut en coach in Breda. Ik werk graag met mensen waarbij ik uitga van een persoonlijke aanpak omdat ik merk dat dit toch het beste werkt. Ieder mens is net weer even anders en iedere situatie is uniek. Ik ga uit van de visie dat mensen van nature gezond zijn maar dat er iets is gebeurd wat hen uit balans heeft gehaald en nu voor problemen zorgt. Ik help mensen weer sterker te worden middels gesprekken en oefeningen waarbij ze leren van hun moeilijkheden en hoe ze er op een constructieve manier uit kunnen komen.

Counseling: Therapie en Coaching
Ik ben HBO opgeleid psychosociaal counselor waarbij ik werk vanuit de positieve psychologie.  Mensen krijgen middels therapie en begeleiding inzicht in zichzelf en wat hen belemmert waarbij ze leren hoe ze het zelf ook weer op kunnen lossen. Dit doen ze in het eigen tempo en in de eigen situatie waarbij ik me aanpas aan de probleemstelling en de hulpvraag. Ik hou van een kwinkslag of wat humor, sta stevig in mijn schoenen en stel verdiepende vragen waar je echt even mee aan het nadenken wordt gezet.

Praktijk informatie
In 2013 ben ik mijn praktijk Minerva Counseling in Breda gestart met begeleidingsgesprekken. Tevens bied ik (online) hulp aan. Je kunt bij mij maandag, dinsdag en donderdag zowel overdag als 's avonds terecht van 9 tot 20 uur. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen, bel dan gerust: 06-81354307 of maak een afspraak via het contactformulier. Bij geen gehoor graag een voicemail inspreken en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.


Prettige doelgerichte aanpak
Mijn cliënten ervaren mijn aanpak als prettig en persoonlijk. Het helpt hen in een aantal gesprekken om het probleem aan te pakken en er beter mee om te gaan. Ze voelen zich snel vertrouwd en noemen mijn aanpak inspiratief en zeer leerzaam. Ze doen vaardigheden en kennis op waar ze de rest van hun leven wat aan hebben. Lees hier hun evaluaties. 

Registers en Erkenningen
Psychosociaal Therapeut bij het NFG en RBCZ
Full certified mediator en ICR conflictcoach bij het ADR
WMO coach en thuisbegeleider voor gemeente Breda

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.

0
0
0
s2smodern