Timemanagement Training

Je tijd is te kostbaar om zomaar te verliezen of te verspillen

Druk, druk, druk… hoe krijg je het allemaal voor elkaar? Wat kan je het beste doen om de taken te ordenen zodat je weet hoe en wat, in welke volgorde het beste gedaan kan worden. 

Doel:
Grip krijgen op de agenda en het leven. Tijdig signaleren van stress en tijdsproblemen. Deze training leert om de prioriteiten goed te stellen, stress te verminderen en meer in verbinding te staan met jezelf en de omgeving. Krijg inzicht in wat de tijdsvreters zijn en hoe deze te omzeilen of te elimineren. Leer wat wel en niet helpend is als het gaat om de manier waarop de zaken aangepakt kunnen worden en hoe je effectief kan ontspannen.

Inhoud:
Theorie en psycho educatie over tijd, tijdsbeleving en tijdsindeling
Test, oefeningen en opdrachten

Deelnemers maken zelf een inventarisatie van de gebieden van hun leven waar ze graag meer tijd willen of waar ze moeite hebben met het ordenen en structureren van hun activiteiten en passen dit gedurende training toe.

Doelgroep:
Iedereen die stress ervaart, die zich overbelast voelt of graag wilt leren hoe beter om te gaan met tijdsdruk en belastbaarheid in het leven, studie of werk. Leeftijdsgrens vanaf 16 jaar.

Groepstraining op locatie:
Duur:  2 dagdelen
Locatie Breda
Prijs 150 euro per persoon

Data 2017
Donderdagochtend 30 maart van 9 tot 12 uur
Donderdagochtend 20 april   van 9 tot 12 uur


Online training:
Online: 4 weken
Kosten: 49,50 euro per persoon
Klik hier om te beginnen

 

0
0
0
s2smodern