http://www.minervacounseling.nl/index.php/contact/intakeformulier-counseling

Minerva Counseling biedt een goed en persoonlijk hulpprogramma bij stressklachten en stressproblematiek.Stresstest
We beginnen met een stress test om te kijken waar de stress vandaan komt en wat er mee te maken heeft. Er wordt gekeken naar de situatie, de omstandigheden, de levensgebieden en de persoonlijkheid van de cliënt. Inzicht krijgen in de totale situatie is nodig zodat de balans hersteld kan worden en stress in de toekomst beter herkend en voorkomen kan worden.

Draagkracht meting
Er wordt een draagkracht en draaglast vergelijking gemaakt en er wordt kritisch gekeken naar leefwijzen en werksituatie. Op die manier kunnen oorzaken gericht aangepakt worden en wordt het duidelijk wat verandering behoeft en hoe dat er uit zou kunnen zien. Wat het oplevert. 

Ontspanningsmethodieken
Samen met jou onderzoeken we je persoonlijke manier van ontspannen. Wat voor jou het beste werkt. Welke methodiek er bij jou past. Er zijn verschillende manier om tot een diepe ontspanning te komen maar niet elke manier is voor iedereen geschikt.

Stressmanagement training
Je krijgt een stressmanagementtraining zodat je in de toekomst stress tijdig weet te herkennen en er effectief mee om weet te gaan. Je krijgt achtergrond informatie over stress en de gevolgen van stress en je leert stress beter te hanteren. 

Stresscounseling en coaching
Om moeilijke dingen te verwerken of om ander denken, voelen en gedrag aan te leren is een stukje counseling en coaching helpend om de huidige stress aan te pakken en te verminderen. Je krijgt een persoonlijk maatwerktraject met 5 gesprekken van een uur. De gesprekken vinden plaats via internet (Skype) of in Breda op locatie. Deze sessies zijn inspirerend, bewustmakend, inzichtgevend en helpend. Je gaat echt met jezelf aan de slag voor een betere kwaliteit van leven onder deskundige begeleiding van een goed opgeleide counselor/coach.

Wat levert dit traject jou op?

  • Inzicht in je stressbronnen
  • Kennis over stress en stresshantering
  • Bewustmaking welke invloed stress heeft
  • Inzicht in je leefwijze en stress
  • Grip krijgen op stressniveau's
  • Meer rust in je hoofd en je lichaam
  • Je leert verschillende ontspanningstechnieken toepassen
  • Herkennen van stresssignalen
  • Preventie van negatieve stress
  • Meer balans in je leven


 
Bel 06-81354307 voor een afspraak of mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern