Een mooi traject om jezelf of een ander cadeau te doen is het persoonlijk leiderschap programma. Een 8 stappen programma geïnspireerd op het gedachtegoed van Stephen Covey naar het boek de 7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap waarbij je meer inzicht en grip krijgt op je leven, de moeilijke situaties in je leven en hoe je die aan kan pakken op een manier die leidt tot succes en verbetering.

Stephen Covey schreef een van meest gelezen boeken 7 Stappen naar effectief leiderschap, bedoelt voor mensen die graag meer uit zichzelf willen halen. Het is een 8 stappen programma waarbij je leert wat de stappen zijn die je kan nemen naar meer inzicht en bewustwording. Naar meer grip op jezelf en je leven. Een mooi programma voor iedereen die aan zichzelf wilt werken of die ambitie heeft om te groeien in zijn of haar leiderschapskwaliteiten. 

8 Stappen naar succes

Het 8 stappen programma behandelt in elke stap een onderdeel, per onderdeel heb je een gesprek met oefeningen. De onderdelen worden in een gesprek met jou uitgewerkt waarbij wordt gekeken naar je huidige situatie en de problemen die je daar eventueel in ervaart. We bespreken de blokkades, belemmeringen, dingen als uitstelgedrag en communicatie problemen.

Oefeningen en gesprekken
Daarna ga je in je eigen omgeving aan de slag met de theorie en handvatten die je hebt gekregen middels oefeningen. Deze worden in het volgende gesprek nader bekeken als het gaat om de uitkomst, de belemmeringen en successen. Zo hoef je het niet alleen te doen en krijg je waardevolle feedback die je verder helpt en voorkomt dat je verzandt als je vastloopt. Blinde vlekken worden zichtbaar en je leert er nieuwe vaardigheden bij op het gebied van communicatie, samenwerken, organiseren, plannen en conflicthantering.

Durf jij de uitdaging aan? Ben je bereid om echt naar jezelf te kijken en te groeien? Wil je er energie en tijd voor vrij maken om te werken aan jezelf? Ben je niet bang om te veranderen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of een afspraak voor de start van dit mooie traject.