Lifecoaching

Coaching, begeleiding bij levensvragen

Lifestyle Coaching gaat over het leven zelf. Over zingeving of over hoe om te gaan met dat wat er op je levenspad is gekomen. Soms komen we onszelf tegen en soms vinden we het moeilijk om bepaalde belemmeringen of blokkades in ons leven te overwinnen. We maken allemaal dingen mee die ons in een keer stil doen staan bij het leven en hoe we verder willen. Vragen als: "is dit alles?" of "wat heeft het voor zin?" of "waar vind ik mijn passie in?" zijn vragen die passen bij lifestyle coaching. 

Waarvoor kan je lifestyle coaching inzetten?
Lifestyle coaching wordt ingezet bij diverse fasen of moeilijkheden die men meemaakt in het leven. 

In de overgangsfasen van het leven zoals de puberteit, de dertigersdip, de menopauze of midlife crisis. Een mens maakt in zijn leven meerdere overgangsfasen mee. Fasen waarin we stil lijken te staan, waarin we terugblikken op wat gebeurd is en waar we ons af vragen of dit het nu was of hoe het nu in de toekomst nu verder moet.

Bij rouw en verliesverwerking, bij verdriet of bij overspannenheid. Bij het opnieuw invulling geven aan je leven nadat er iets is gebeurd wat een impact heeft gehad. Dit kan een verlieservaring zijn zoals bij het verlies van werk, verlies van een dierbare of bij ernstige ziekten, verhuizing of een scheiding. 

Lifestyle coaching is helpend om een nieuw pad in te slaan. Diepere vragen die betrekking hebben op het leven en hoe je verder wilt kunnen hierin aan bod komen. Lifecoaching heeft ook een spirituele dimensie. Het gaat in op levensvragen en waar je naar toe wilt. Wat je gelooft en welke overtuigingen je hebt. Het zoeken naar een (nieuwe) balans, een nieuwe invulling.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.