Opvoedvaardigheidstraining Puberouders

Opvoedvaardigheden training voor ouders van pubers

Heb je de fase van baby zijn, de peuterpuberteit en de lagere schooltijd er op zitten? Zit je oudste kind in de puberteit en krijg je er grijze haren van? Is je opvoedrepertoire soms even uitgeput? De band met je puber verandert van opvoeder naar coach en begeleider. Nog even en ze vliegen uit. Het grote loslaten is begonnen. Daar kan je maar beter goed mee leren omgaan. Tijd voor de Puberouder cursus van Opvoed Vaardig. 

Doel:
Het aanleren van de opvoedvaardigheden m.b.t. pubers en jongeren zodat je als puberouder of verzorger goed kan omgaan met de problemen of moeilijke situatie waar je tegen aan loopt. Een leuke cursus die je opvoedvaardigheden aanscherpt, verbreedt en je weer inspiratie geeft om je puber(s) op een positieve manier te zien en te benaderen. 

Inhoud:
Het is een interessante training met ruimte voor inbreng van de deelnemers. Interactief en met informatie over de werking van het puberbrein en welke gevolgen dat heeft. Tips, tools en trucs om pubers mee te krijgen en te begeleiden in die laatste fase van de opvoeding.

Info
Duur: 4 avonden
Groepsgrootte locatie training: minimaal 10, maximaal 15 personen
Prijs op aanvraag, afhankelijk van locatie en reisafstand

Online training: 4 weken
Prijs: 45 euro per persoon