Feedback als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Feedback is belangrijk om te kunnen leren en te kunnen verbeteren. Een groei en ontwikkeling als mens is alleen mogelijk als men feedback krijgt vanuit de omgeving over wat goed gaat en wat beter kan. Feedback komt pas goed over als het op een juiste en prettige manier wordt gegeven. Goed feedback geven en kunnen ontvangen zijn belangrijke vaardigheden in een omgeving waarin leren en fouten mogen maken wordt toegestaan en gestimuleerd.

Doel:
Het aanleren van een feedbackmethodiek zodat er een goed feedbackgesprek mogelijk is waarbij beide gesprekspartners constructief en effectief communiceren met behoud van de relatie. Een feedbackmethodiek beheersen die groei en ontwikkeling stimuleert en mensen helpt om zich te verbeteren en zich daar veilig bij te voelen.

Inhoud:
Theorie feedback geven en ontvangen
Psycho educatie over de werking van de psyche
Oefeningen in gespreksvaardigheden

Doelgroep:
Deze training is geschikt voor mensen die in hun dagelijks leven of werk willen leren hoe ze anderen kunnen begeleiden in een leertraject, functioneringstraject of in een werkomgeving zitten waarbij er regelmatig feedback gegeven dient te worden. 

Info:
Duur: 3 dagdelen 
Minimale groepsgrootte op locatie: 10 personen
Prijs op aanvraag

Online training: 3 weken
Prijs: 45 euro per persoon