Bas:
Ik heb 7 gesprekken gehad en het heeft mij meer duidelijkheid gegeven over wat ik nu wil en waar ik naar toe wil. De gesprekken zijn duidelijk, begripvol, meegaand en behulpzaam geweest. En ik kon snel terecht zonder wachttijd!!

Rob W.:
Jolande is een zeer professionele therapeut en psychologe. Zij zorgt ervoor dat je in een ongedwongen sfeer jezelf beter leert kennen en ook meer in contact staat met je gevoel. Ik ben twee maal per week bij haar geweest en dit ervaar ik als zeer prettig. Jolande helpt je echt en van uit haar professionele blik gecombineerd met gevoel maak je sneller vooruitgang. Ondanks dat het traject is afgelopen blijf ik graag bij haar komen om toch nog meer over mijzelf en mijn gevoelens te weten te komen. Al met al een dikke 10.

Anique:
Meteen in de eerste sessie hebben we door de goede reflectie van Jolande al kwartjes op hun plaats kunnen laten vallen waardoor ik in heel korte tijd grote stappen heb kunnen maken. Super fijn om met Jolande te werken, ze geeft een veilig en vertrouwd gevoel waardoor je je helemaal bloot durft te geven en geen enkele terughoudendheid voelt.

Michelle:
Ik ben erg tevreden. Vanaf de eerste sessie voelde het erg veilig en vertrouwd om alles te vertellen. Ik voel me in een korte tijd een stuk beter en heb een aantal handvatten gekregen waarmee ik in de toekomst vooruit kan.

Jess:
Ik vind hulp van Minerva Counseling heel erg fijn, Jolande geeft me een heel veilig en rustig gevoel, en ze is heel erg betrokken, het vertrouwen was er daardoor meteen. De kennis die ze heeft voelde heel erg veilig, en de tips en tools die ze mij gaf, wilde ik direct toepassen. Ik krijg geen stickers op geplakt wat ik wel kreeg bij mijn 2 laatste psychologen. Nu ik over mijn depressie heen ben, leer ik nu m'n grenzen aan te geven en Jolande helpt me daarin. Ik voel me zo erg blij weer en heb weer zoveel power gekregen, dat het voelt alsof ik vlieg ik ben weer blij en ik kan weer genieten van zoveel mooie dingen om mij heen. Ik mag me nu weer gelukkig voelen, en vrij.

Carina:
ik ben tevreden want ze kan goed luisteren, ze vraagt soms door en doet mij zo nadenken over sommige dingen, ze geeft hints om hoe problemen op te lossen, ze werkt aan mijn zelfvertrouwen, ze is ondersteunend, vriendelijk, positief en goedlachs. Het klikt goed en daarom durf ik meer over mezelf te praten.

Maya S.:
De coaching van Jolande (Minerva) sloot naadloos aan op de reguliere hulp die ik destijds kreeg en heeft mij enorm geholpen in mijn herstelproces.

Ingrid v. D.:
Ik zit nog midden in het traject. Ik wordt gecoacht via Skype, daar ik door mijn angststoornis ,die ik al 20 jr heb,(nog) niet kan reizen. Na jaren tevergeefs therapie bij andere instellingen gehad te hebben, begint deze therapie bij Minerva nu al vruchten af te werpen. Ik hoop in 2015 weer lekker in mijn vel te zitten en mijn wereld te gaan vergroten.

Astrid:
Ik heb meer dan lof voor Jolande. Ik heb al meerdere therapieën gehad, waaronder behandeling door een psycholoog en een psychotherapeut maar de behandeling bij Minerva Counseling heeft mij het meest geholpen. Ik heb heel veel handvatten gekregen waarmee ik in de toekomst verder kan!

0
0
0
s2smodern