75 Jaar heeft dit psychologisch onderzoek gelopen. Ze volgden twee groepen mannen voor een langdurige periode om te onderzoeken wat je nodig hebt voor een lang en gelukkig leven. De ene groep mannen was uit een welvarende omgeving met alle kansen, de andere groep kwam uit een kansarme wijk en kende niet veel rijkdom.

0
0
0
s2smodern

Een lekker lentig kaartje. Een tekstkaartje met een eenvoudige boodschap die toch zoveel waarheid in zich draagt. Kan jij de dingen loslaten als het nodig is?

0
0
0
s2smodern

Het zelfbeeld en het zelfvertrouwen hangen met elkaar samen. Een zelfbeeld is het beeld wat je van jezelf hebt en hoe je jezelf ziet ten opzichte van anderen. Een positief zelfbeeld werkt positief door als het gaat om het vertrouwen in jezelf. Het is een opwaartse spiraal.

0
0
0
s2smodern

Soms is "outside the box" denken niet voldoende. Soms moet je gewoon de box achter je laten en een vrij leven leiden.. zonder boxjes.

0
0
0
s2smodern

Ik ben een cursus aan het volgen over vrouwen en hormonen en dat is erg leerzaam. Het gaat over vrouwengezondheid en hoe het vrouwelijk lichaam werkt. Dat is toch echt wat anders dan mannengezondheid op sommige vlakken.

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED