De intentie van gedrag is vaak omdat we iets uit liefde doen voor een ander of we doen het omdat we bang zijn voor afwijzing, verlies of verlating.

0
0
0
s2smodern

Je kent ze vast wel deze patronen. Je hebt ruzie met je partner of met je moeder, collega of kind en je belandt al snel in de drama driehoek. We hebben allemaal zo onze eigen drama's die we regelmatig met anderen uitspelen. Het zijn interactie en gedragspatronen die zich telkens lijken te herhalen zonder dat er verandering komt. 

0
0
0
s2smodern

Een mail in mijn mailbox van het CZ, van Karel Stolper de manager van de zakelijke markt. Hij vertelt over de boodschap die verpakt zat op Prinsjesdag als het ging over gezondheidszorg en goed werknemersschap. Ik heb er zo mijn eigen idee over...

0
0
0
s2smodernMeld je aan voor woensdagavond 25 oktober van 19.00-22.00 uur want dan vindt het jaarlijkse vrijwilligersseminar in Breda plaats. Deze keer met als thema Talentontwikkeling van vrijwilligers in de organisatie.

Het seminar is gratis te bezoeken voor vrijwilligers, mantelzorgers, beroepskrachten en studenten.

Meld je hier aan! Als Minerva Counseling & Coaching werk ik ook mee aan een workshop over teamrollen!


0
0
0
s2smodernHet is hoog tijd dat jongeren gaan doen wat ze leuk vinden zegt hersenwetenschapper Jeroen van Baar. Volgens hem zijn veel van zijn generatiegenoten kwetsbaar omdat alles mogelijk is en ze daardoor keuzestress hebben. Ik zie als therapeut steeds meer overspannen jongeren in mijn praktijk.

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED