De een vindt het geweldig, die decembermaand. De ander gruwt ervan.. al die feestdagen en de stress die dit met zich mee brengt. Hoe kom je die feestmaand een beetje door?

0
0
0
s2smodern

Stress, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Drukte op het werk, relatieproblemen of andere problemen in de privésfeer. Het kan zomaar leiden tot stress. En deze stress kan weer leiden tot problemen met je psychische gezondheid. Wat veel mensen niet weten is dat jouw voeding invloed heeft op je mentale conditie. Hoe dat precies zit, en wat je hieraan kunt doen lees je in deze blog.

0
0
0
s2smodern

Wat valt me op in de praktijk? De afgelopen maanden kreeg ik regelmatig jong volwassenen in mijn spreekkamer die nog voor hun 25ste een cocaïne of ander drugsverleden achter de rug hadden. Trots vertellen ze me dat ze zijn afgekickt. Dat ze zijn gestopt maar nog wel last hebben van depressieve gevoelens of onverwerkte ervaringen. Daarom komen ze naar mij voor counseling. Ze willen hier van af..

0
0
0
s2smodern

Rouw en verlieservaringen maken we allemaal mee tijdens ons leven. Zo varen we nog rustig met ons bootje op de Rivier van het Leven en zo storten we omlaag in een verlieservaring. We voelen even de grond onder onze voeten vandaan vallen.. we vallen in een poel van verdriet, chaos en voelen ons wanhopig.

0
0
0
s2smodern

Wat voelen mensen die depressief zijn? Vaak is dit moeilijk te begrijpen als je zelf geen aanleg voor depressieve gevoelens hebt. Waaraan kan je depressieve gevoelens herkennen?

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED