Als je heel vaak sorry zegt dan benadruk je eigenlijk telkens het negatieve aspect van wat je doet. Om een andere mindset te krijgen en meer positief te denken is een positieve mindset meer helpend. Bedank de ander eens.. 

0
0
0
s2sdefault

Kelly McGonigal.. het lijkt wel een naam uit een spannend Harrie Potter boek. Kelly brengt nieuwe inzichten als het gaat om stress. Stress is een gevoel van spanning en onrust wat zich in ons lichaam en onze geest opbouwt als je druk of opwinding ervaart.

0
0
0
s2sdefault

Een mooi stukje proza over stress in het L-even. 

0
0
0
s2sdefault

We ontwikkelen tijdens onze jeugd, puberteit en volwassenheid verschillende strategieën die ons helpen om, om te gaan met een moeilijke situatie. Echter niet elke strategie is even effectief of zinvol. We ontwikkelen ook strategieën die disfunctioneel zijn. Die niet helpend zijn.

0
0
0
s2sdefault

We zouden toch voor elkaar door het vuur gaan... zingt Nielson.. een van mijn favoriete MOL kandidaten. Geweldig nummer waar ik blij van wordt ondanks de trieste uitkomst van de bezongen liefdesrelatie. Waarom laat ze hem in een keer in de kou staan? Waarom zou je dat doen?

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED