Zingen en muziek als therapie. Het helpt je zeker mee om je gevoelens en gedachten tot uiting te brengen. Heerlijk meezingen in de auto op een lange rit terug naar huis. Van die momenten met een gouden randje voor mij.

0
0
0
s2smodern

Vandaag de basistraining "Hormonale veranderingen bij de vrouw" met positief resultaat afgerond. Het was interessant en leerzaam ook al had ik een groot deel bij mijn medische basiskennis en psychosociale basiskennis wel gehad. Het hoofdstuk zwangerschap was gezien mijn eigen ervaringen hiermee ook geen onbekende materie.

0
0
0
s2smodern

Vrouwencounseling wat is dat? Waarom een aparte vrouwencounselor en wat is het verschil met een gewone counselor? Vrouwencounseling is speciaal bedoeld voor vrouwen. Vrouwen hebben vaak andersoortige problemen dan mannen en vragen vaak ook een andere aanpak van therapie. Waar mannen meer oplossingsgericht geholpen willen worden is het voor vrouwen vooral belangrijk om eerst het verhaal kwijt te kunnen. Een luisterend en empathisch oor te vinden.

0
0
0
s2smodern

Relatieproblemen en Relatiecounseling

Bij problemen in de relatie gaat het vaak om een gebrek aan verbinding en een onvermogen om nog op een "normale" manier met elkaar te communiceren. De partners zitten verstrikt in ruziepatronen waarbij ze in kringetjes rond blijven draaien. Ze zitten vaak verstrikt in het over en weer verwijten maken of er wordt helemaal niet meer met elkaar gesproken dan enkel over de dagelijkse gang van zaken. 

0
0
0
s2smodern

Een gastblog van de schrijfster van dit mooie gedichtje. Ik las het en maakte er een fotokaart van. Soms heb ik dat. Dan lees ik iets wat me raakt en waar ik als beelddenker dan gelijk een beeld bij heb. Gelukkig vond Ina het prima en vond ze het een leuk idee om er een blog van te maken.

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED