Heb jij echt kind kunnen zijn of moest je al snel in de rol van volwassene gaan zitten om te overleven? Moest je vaak de gemoederen sussen als het fout ging thuis of had je te maken met een zieke of verslaafde ouder? Dan kan je later in je leven problemen krijgen met assertiviteit maar ook met relatieproblemen.

0
0
0
s2smodern

Facebook maar ook Instagram en andere social media geven vaak een sterk vertekend beeld van de werkelijkheid. Het kan maken dat je steeds ongelukkiger en eenzamer gaat voelen ondanks al je "vrienden". 

0
0
0
s2smodern

Ik ben een gamma type, heb ik ooit eens begrepen. Nee niet die bouwmarkt maar ik heb gewoon meer aanleg voor psychologie dan gemiddeld en heb helemaal niets met wiskunde bijvoorbeeld. 

0
0
0
s2smodernPsychische problemen hebben niet zelden hun oorzaak in de "verkeerde gedachten" hebben. Het blijft dan altijd een uitdaging om "goede gedachten" te hebben vooral als het moeilijk wordt. Hoe flexibel ben je dan in je denken? 

0
0
0
s2smodern

Jaloezie.. het vreet aan jezelf en aan je relatie. Het kan je verteren van binnen. Jaloezie is als een boze, hongerige wolf die continu gevoed wilt worden met controle en zekerheid. Maar zijn eetlust is enorm...

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED