Als de zomervakantie ten einde komt dan komt het vaker dan gemiddeld voor dat mensen besluiten om te gaan scheiden. Vaak speelde er dan al langer wat in de relatie maar zag men de vakantie nog als een mogelijkheid om het samenzijn te verbeteren of voor de laatste keer samen weg te gaan. Scheiden is geen makkelijke periode voor mensen, de onzekerheid en veranderingen brengen een hoop stress met zich mee.

0
0
0
s2smodern

Vandaag werd ik gebeld door een jongeman die Engels sprak. Hij woonde nu een aantal maanden in Nederland maar hij zat er helemaal doorheen. "Ik ben zwaar depressief en ik heb iemand nodig die me begrijpt." Begon hij zijn verhaal. Of hij bij mij terecht kan?

0
0
0
s2smodern

Een mensenleven kent een aantal ontwikkelings- en groeifasen. Tegelijkertijd met die verschillende fasen komen vaak ook de crisissen die we meemaken. Is dat niet ernstig? Nou dat hoeft niet maar kan wel behoorlijk verwarrend zijn..

0
0
0
s2smodern

Een fijne ademhalingsoefening om even mee tot rust te komen en meer energie te krijgen. 

0
0
0
s2smodern

Het is best belangrijk om goede relaties te hebben met anderen, ze bepalen voor een deel namelijk de kwaliteit van je leven.

0
0
0
s2smodern
feed-image NIEUWS RSS FEED