Minerva Counseling & Relatietherapie
Werken aan jezelf, werken aan je relatie

In deze praktijk gaat het om de
    best mogelijke, persoonlijke, psychosociale gezondheidszorg    
    

 


Psychosociale therapie en Relatietherapie

Het is vaak nog best spannend om hulp te vragen. Mensen wachten er vaak (te) lang mee waardoor het leven steeds moeilijker wordt. Het is beter om er snel bij te zijn want dan is het vaak ook makkelijker om snel te herstellen. Praktijk Minerva biedt hulp bij angst, onrust, paniekgevoelens, problemen met zelfvertrouwen en eigenwaarde, slaapproblemen, stress en burn-out klachten, trauma, PTSS en relatieproblemen. 

Ik ben als psychosociaal therapeut werkzaam in een eigen praktijk in Breda, wijk Haagse Beemden. Hier behandel ik mensen met bovenstaande klachten. Mijn consulten komen vaak in aanmerking voor een deelvergoeding uit de aanvullende zorgpolis onder het kopje alternatieve geneeswijzen; psychosociaal consult. Je kan voor vergoedingen dit. navragen bij je zorgverzekeraar. 


Maatwerk psychische hulp

Ik maak gebruik van 'evidence based' methodieken zodat je ook behandelingen krijgt die bewezen effectief en helend werken. Als therapeut en coach werk ik met individuele consulten waarbij je altijd dezelfde persoon krijgt zodat je niet telkens opnieuw je verhaal hoeft te doen. Later kan je thuis in het digitaal portaal het gespreksverslag lezen en krijg je oefeningen, tips en handvatten waar je direct mee aan de slag kan.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Ik help je graag.

Jolande Rommens-Musquetier


Folder download
 
 
 
E-mailen
Bellen